Αφαίρεση Τατουάζ με Pico Laser – Πραγματικά Ανώδυνη Επιλογή

Αφαίρεση Τατουάζ Χωρίς Πόνο, με Αποτέλεσμα

Η αφαίρεση των τατουάζ με το υπερσύγχρονο Pico Laser παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από τον επιστημονικό χώρο. Ωστόσο “το σβήσιμο” ενός έγχρωμου τατουάζ αποτελεί πρόκληση για τον σύγχρονο δερματολόγο που έχει να επιλέξει μεταξύ δύο τεχνικών του Pico Laser ή του Dermabrasion.

Στην κλινική Derma Laser οι τεχνικές αφαίρεσης ενός τατουάζ έχουν 100% φυσικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτη είναι η καλύτερη τιμή ανά συνεδρία με τα τελειότερα μηχανήματα της αγοράς. Με επικεφαλή τον ειδικό δερματολόγο ιατρό κ. Καραλέξη η αφαίρεση τατουάζ γίνεται:

– Ανώδυνα

– Χωρίς Ουλές και με

– 100% Επιτυχία Φυσικού Αποτελέσματος

Γιατί είμαστε πρωτοπόροι στην αφαίρεση των τατουάζ;

Γιατί το Pico Laser υπερτερεί;

Μέχρι πρότινος τα πιο αποτελεσματικά λέιζερ στην αφαίρεςη των τατουάζ ήταν τα Q-switch λέιζερ. Τελευταία όμως έκανε την είσοδο του το πιο σύγχρονο laser το Pico που απαιτεί τις μισές περίπου συνεδρίες σε σχέση με τα παλιότερα λέιζερ.

Το λέιζερ διασπά την χρωστική του τατουάζ σε μικρότατα σωματίδια τα οποία κατόπιν αποβάλλονται από το λεμφικό σύστημα και έτσι το τατουάζ ξεθωριάζει. Το Pico laser υπερέχει τεχνολογικά γιατί χρησιμοποιεί υψηλότερη ένταση σε σχέση με τα παλιότερα laser και μάλιστα σε πολύ μικρότερο χρόνο( σε picoseconds) Κάτι που κάνει την διάσπαση της χρωστικής ακόμη πιο αποτελεσματική.

Το Pico Laser

Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ με Laser;

Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός ταττοο να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

Αφαίρεση έγχρωμου τατουάζ με laser
Αφαίρεση έγχρωμου τατουάζ με laser

Ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να υποβληθούν σε αφαίρεση τατουάζ;

Μία από τις πλέον συχνές περιοχές που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι η αφαίρεση ενός τατουάζ στην περιοχή των φρυδιών, έπειτα από έναν απρόσεκτο σχεδιασμό κατά την τοποθέτηση της χρωστικής.

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας γιατί το τατουάζ στα φρύδια μπορεί να σβήσει μέσα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς σημάδι και με μεγάλη ασφάλεια

Τι θα πρέπει να έχουμε κατά νου για την αφαίρεση ενός τατουάζ

Βιάζομαι! Γίνεται να αφαιρέσω το τατουάζ μου την ίδια ημέρα σε μία συνεδρία. Τι ακριβώς είναι η τεχνική Dermabrasion;

Όταν για κάποιο λόγο απαιτείται να αφαιρέσουμε ένα τατουάζ άμεσα κυρίως για λόγους εργασίας, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική του Dermabrasion. Ουσιαστικά γίνεται απόξεση των στοιβάδων του δέρματος και της χρωστικής του τατουάζ με ένα ειδικό μηχάνημα. Έτσι το τατουάζ αφαιρείται μέσα σε λίγα λεπτά . Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν πονάει καθόλου. Στο σημείο της αφαίρεσης του τατουάζ παραμένει για λίγες εβδομάδες μία έντονη κοκκινίλα η οποία υποχωρεί σταδιακά. Ωστόσο η μέθοδος έχει συγκεκριμένες ενδείξεις και προτείνεται για την αφαίρεση συγκεκριμένων τατουάζ.

Κόστος της αφαίρεσης ενός τατουάζ

Η τιμή της αφαίρεσης ενός τατουάζ εξαρτάται κυρίως από το μέγεθός του. Στα τατουάζ που διαπιστώνουμε με ειδικό φακό ότι είναι αρκετά βαθιά «χτυπημένα» και απαιτούν περισσότερες συνεδρίες, συνήθως προτείνουμε ειδικά πακέτα τιμών.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: