Αποτρίχωση με Διοδικό Λέιζερ (Laser Diode)

Η Derma Hair Clinic διαθέτει τις πλέον αποδεκτές μεθόδους για αποτρίχωση με laser στην Αθήνα.

Οι νέες μέθοδοι αποτρίχωσης είναι ανώδυνες και χωρίς κίνδυνο πρόκλησης μολύνσεων.

Το Διοδικό λέιζερ αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης.Το διαδεδομένο αυτό λέιζερ λειτουργεί στα 810 nm. Το Διοδικό λέιζερ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου και είναι  κατάλληλο κυρίως για πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

Το Διοδικό(Diode) λέιζερ το προτιμούμε όταν χρειάζεται να αποτριχώσουμε φωτότυπους δέρματος IV έως V, δηλαδή άτομα τα οποία έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαυρίζουν από τον ήλιο εύκολα. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να το εφαρμόσουμε και σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Το Diode Λέιζερ συγκρινόμενο σε μελέτες με το Nd-YAG λέιζερ, ένα άλλο λέιζερ εξίσου κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες, εμφανίζει σταθερά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη της τριχοφυΐας. Επίσης το Διοδικό  λέιζερ φαίνεται να είναι πιο ανώδυνο κατά την εφαρμογή του σε σχέση με το Nd-YAG.

Αντίθετα, το laser Αλεξανδρίτη είναι κατάλληλο για φωτότυπους δέρματος I έως III, δηλαδή για πολύ ανοικτόχρωμους τύπους δέρματος.

Στην κλινική μας διαθέτουμε το Diode Laser GME made in Germany, το οποίο κάνει την αποτρίχωση αποτελεσματική και ταχύτατη.

Πλεονεκτήματα του Διοδικού laser

Το Διοδικό laser έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 1. Ακριβές
 2. Μεγάλη ταχύτητα αποτρίχωσης
 3. Μικρότερο αριθμό εφαρμογών
 4. Ανώδυνη μέθοδος
 5. Ταχύτερα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
 6. Απαιτούνται λιγότερες επαναλήψεις για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος
 7. Κατάλληλο για τρίχες με μεγαλύτερο όγκο (π.χ. ανδρικές)
 8. Μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε μαυρισμένη επιδερμίδα
 9. Είναι αποτελεσματικότερο σε πιο σκληρές τρίχες
 10. Δεν εκπέμπει ραδιενεργό ακτινοβολία
 11. Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση

Πριν την εφαρμογή του λέιζερ, η περιοχή θα πρέπει να έχει αποτριχωθεί  1-2  μέρες πριν. Η επόμενη συνεδρία πραγματοποιείτε μετά την επανεμφάνιση της τρίχας. Η χρονική διάρκεια κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το μέγεθος της κάθε περιοχής.

Περιοχές εφαρμογής του Διοδικού laser

Η εφαρμογή του γίνεται σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή.Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των επαναλήψεων καθώς και το διάστημα που μεσολαβεί εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας, καθώς και από την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενούς. Με την πάροδο των συνεδριών, οι ανεπιθύμητες τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο απαλές και λεπτές. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει από άτομο σε άτομο. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου.

Στην DermaHair εγγυούμαστε τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στο καλύτερο Λέιζερ Γερμανικής προέλευσης.

Η μείωση της τριχοφυΐας από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή μπορεί να φτάσει και σε ποσοστό άνω του 50%. Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος κύματος τόσο βαθύτερα πηγαίνει η δέσμη της ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να θερμαίνει και να καταστρέφει ολόκληρο το θύλακο της τρίχας.

Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με το Διοδικό laser;

Δεν υπάρχουν παρενέργειες από την αποτρίχωση με Laser. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η που άριστης κατάρτισης του προσωπικού, αλλά και η πιστοποίηση CE των συστημάτων Laser.

Η αναισθητική κρέμα πριν τη συνεδρία συνίσταται για την αποφυγή τυχόν πόνου. Ως πιθανή παρενέργεια μπορεί να θεωρηθεί η προσωρινή ερυθρότητα της επιδερμίδας.

Ποιός είναι ο υπεύθυνος γιατρός για την αποτρίχωση με το Διοδικό laser;

Ο υπεύθυνος γιατρός της Derma Hair Clinic είναι ο Δερματολόγος Δρ Απόστολος Καραλέξης. Διαθέτει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers., καθώς και τεράστια εμπειρία με χιλιάδες περιστατικά και ικανοποιημένους πελάτες.  Στην κλινική Derma Hair Clinic έχουμε ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντάς τους το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Laser Diode Τιμές

Το κόστος ποικίλει ανάλογα με την περιοχή της αποτρίχωσης. Ρόλο παίζει το μέγεθος της περιοχής καθώς και ο αριθμός των χτυπημάτων που απαιτούνται. Η τιμή εξαρτάται από την περιοχή, ενώ εάν πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές, παρέχουμε ένα πακέτο-τιμής, η οποία είναι πολύ πιο συμφέρουσα.

Ζητήστε μας σήμερα μια δωρεάν εκτίμηση και αποκτήστε την προσφορά!

Η αποτρίχωση με laser alexandrite καθώς και με το διοδικό laser είναι πάντα καλό να πραγματοποιούνται με την επίβλεψη ενός εξειδικευμένου ιατρού. Ο ειδικός δερματολόγος έχει τη δυνατότητα να σας συμβουλέψει σχετικά με τη βέλτιστη λύση για εσάς και να σας βοηθήσει να πετύχετε το ιδανικό αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις νέες προσφορές στην αποτρίχωση laser!


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: