Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης και για αυτό υπερτερεί έναντι των υπόλοιπων μεθόδων.

Η Derma Hair Clinic στην Αθήνα αποτελεί την κατάλληλη κλινική για εγγυημένα και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο λέιζερ λειτουργεί στα 755 nm. Η κύρια διαφορά του σε σχέση με τα υπόλοιπα λέιζερ είναι ότι το συγκεκριμένο θεωρείται πιο κατάλληλο για φωτότυπους δέρματος I έως III, δηλαδή για πολύ ανοικτόχρωμους τύπους δέρματος, όπως συμβαίνει στους ξανθούς (τύπος I), έως τον Μεσογειακό τύπο δέρματος(τύπος III). Ωστόσο, η έντονα ξανθιά τρίχα είναι πιο δύσκολο να αποδυναμωθεί και κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατό ούτε με το λέιζερ Αλεξανδρίτη. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο λέιζερ θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό για την αποτρίχωση των πολύ λεπτών τριχών- χνούδι (vellous hairs), γιατί καταφέρνει και λειτουργεί με μικρότερη διάρκεια παλμού σε σχέση με την αποτρίχωση με Διοδικό λέιζερ.

Η εφαρμογή του Laser Alexandrite

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα ορατά αποτελέσματα, ωστόσο, επιτυγχάνονται γρηγορότερα στις γυναίκες από ότι στους άνδρες λόγω της μικρότερης συγκέντρωσης ανδρογόνων στο αίμα. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Το λέιζερ Αλεξανδρίτης χρειάζεται περισσότερη προσοχή στη χρήση του από το εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα και οίδημα στην περιοχή της εφαρμογής. Το φαινόμενο αυτό όμως είναι προσωρινό.

Laser Alexandrite Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα και η υφή της τρίχας αλλάζει. Μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

Η δέσμη του laser απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ο θύλακας. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο Αλεξανδρίτη προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Σε αρκετά σημεία του σώματος η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 50% από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η γύρω περιοχή. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή.

Γιατί να επιλέξω το Laser Alexandrite;

To Laser Alexandrite αποτελεί την ιδανική επιλογή αποτρίχωσης καθώς:

  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
  • Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές
  • Ιδανικό για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος
  • Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
  • Αποτελεί ανώδυνη μέθοδο
  • Υπερτερεί σε ταχύτητα και ακρίβεια

Στην κλινική μας διαθέτουμε τα σύγχρονο μηχάνημα Laser Alexandrite Pro Candela made in USA, το οποίο προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση

Η μόνη προετοιμασία που απαιτείται πριν την αποτρίχωση με laser είναι να αποτριχωθεί η περιοχή 2-4 ημέρες πριν. Η επόμενη συνεδρία θα πρέπει να γίνεται μετά την εμφάνιση της τρίχας. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της κάθε περιοχής.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής του laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας, καθώς και από την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενούς. Σταδιακά οι τρίχες μειώνονται. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει ανά άνθρωπο. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου.

Η υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων της Derma Hair Clinic είναι εγγυημένη. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στo καλύτερo Λέιζερ Αμερικανικής προέλευσης.

Laser Alexandrite τιμές

Το κόστος της αποτρίχωσης ποικίλει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Η τιμή εξαρτάται από την έκταση της περιοχής, ενώ εάν πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές, παρέχουμε πακέτα προσφορών.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος γιατρός στα laser αποτρίχωσης;

Ο υπεύθυνος γιατρός είναι ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης, ο οποίος είναι Στρατιωτικός ιατρός με τεράστια εμπειρία σε συνδυασμό με τη μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers έχουν ως αποτέλεσμα ικανοποιημένους πελάτες με επιθυμητά αποτελέσματα.

Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser Alexandrite;

Δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από την αποτρίχωση με laser Alexandrite. Η άριστη κατάρτιση του προσωπικού και η πιστοποίηση CE παίζουν σημαντικό ρόλο στο γεγονός αυτό. Η μόνη πιθανή παρενέργεια που μπορεί να εμφανιστεί είναι η προσωρινή ερυθρότητα της αποτριχωμένης περιοχής.

Ζητήστε μας σήμερα μια δωρεάν εκτίμηση και αποκτήστε την προσφορά!


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: