Αποτρίχωση στα Πόδια με Laser

Αποτρίχωση στα Πόδια με Laser

Τα πόδια αποτελούν μία από τις καλύτερες περιοχές για αποτρίχωση με laser αφού απαιτούνται μερικές μόνο συνεδρίες (5-8) για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες. Η μέθοδος της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ανώδυνη και απολύτως ασφαλής. Δώστε τέλος σε ερεθισμούς, τραυματισμούς και ταυτόχρονα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Εξοικονομήστε χρήματα και ταυτόχρονα κερδίστε σε ταχύτητα και ακρίβεια αποτελεσμάτων.

Επιλέξτε το laser που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο δέρματός σας ανάμεσα στο laser Αλεξανδρίτη και στο Διοδικό.

Πότε παρατηρούνται τα πρώτα αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται εξασθένηση της τρίχας και στη συνέχεια απομακρύνεται οριστικά. Το δέρμα μένει καθαρό και η αίσθηση του βελούδινη.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Στις μαύρες τρίχες τα αποτελέσματα είναι γρηγορότερα απ’ ότι στις ανοιχτόχρωμες.

Περιορισμός θεωρείται το μαυρισμένο από τον ήλιο ή το solarium δέρμα.

Συνίσταται ξύρισμα 2-3 ημέρες πριν την πρώτη εφαρμογή για να μην πονάει και να μην κάνει ερεθισμό. Επίσης, η αποτρίχωση με κερί θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν τη χρήση του laser.

Στη συνέχεια αποφεύγουμε το ξυράφι και συνεχίζουμε τη θεραπεία με συχνότητα κάθε 1,5 μήνα.

Η αποτρίχωση με laser στα πόδια αποτελεί λύση για όσα δέρματα ταλαιπωρούνται με θυλακίτιδα.

Αποτρίχωση στα πόδια με laser – Διάρκεια

Η διάρκειά κάθε συνεδρίας είναι 30-45 λεπτά.

Μετά την αποτρίχωση στα πόδια με laser

Το δέρμα ενδέχεται να παρουσιάζει ερυθρότητα ή κάποιο ήπιο οίδημα ή αίσθημα καύσου το οποίο σταδιακά υποχωρεί. Μετά τις συνεδρίες θα ήταν καλό να αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο για μία τουλάχιστον εβδομάδα. Επιπλέον, η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Επίσης είναι πρέπον να αποφύγετε το ζεστό ντους και τη σάουνα.

Είναι ασφαλής η αποτρίχωση με laser στα πόδια;

Η αποτρίχωση με laser στα πόδια αποτελεί μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Είναι ωστόσο σημαντικό να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο δερματολόγο ή κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το φως του laser δεν παράγει ραδιενεργή ακτινοβολία. Δεν υπάρχουν επιπλοκές από τη χρήση του. Η όποια ερυθρότητα παρουσιαστεί είναι φυσιολογική και υποχωρεί σταδιακά.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: