Αποτρίχωση με LASER Αλεξανδρίτη Candela PRO

Υπηρεσίες

Διαβάστε επίσης

Η Derma Hair Clinic αποτελεί την πιο καταρτισμένη κλινική για την απαλλαγή της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας του προσώπου και του σώματος.

Η ριζική αποτρίχωση πραγματοποιείται με Laser που βασίζεται στη φωτοθερμόλυση.

Στην Derma Hair Clinic η laser αποτρίχωση γίνεται:

Αποκλειστικά με Laser Αλεξανδρίτη CANDELA PRO

– Με Μηχανήματα Made in USA

Ιδανικό ακόμα και για την πιο δύσκολη τριχοφυϊα

Γιατί αποτρίχωση laser με Αλεξανδρίτη CANDELA PRO

Ακρίβεια: Το laser δρα επιλεκτικά μόνο στον τριχικό θύλακο και αφήνει ανέπαφα τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος και τους γύρω ιστούς.

Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης, το laser ρυθμίζεται ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας και τον φωτότυπο του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξάλειψη της τριχοφυΐας σε κάθε μέρος του σώματος. Με τον συνδυασμό και των 2 Laser που διαθέτουμε δεν αντιστέκεται ακόμη και η πιο έντονη τριχοφυΐα.

Ταχύτητα: Με τα σύγχρονα μηχανήματα Laser που διαθέτουμε Alexandrite Pro Candela made in USA και Diode Laser GME made in Germany η αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ταχύτατη.

Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα: Με τις επαναλαμβανόμενες συνεδρίες η τρίχα αποδυναμώνεται σταδιακά, λεπταίνει και αραιώνει, με συνέπεια ο κύκλος της ζωής της να μειώνεται δραματικά.

Value for money: Η αποτρίχωση με Laser σε βάθος χρόνου συμφέρει οικονομικά γιατί δεν απαιτείται η συχνότατη προσέλευση για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις παλαιότερες μεθόδους που μπορεί σαν κόστος να είναι μικρότερες αλλά που σε βάθος χρόνου η δαπάνη των χρημάτων είναι μεγαλύτερη.

Πως ορίζεται η φωτοθερμόλυση;

Η φωτοθερμόλυση απενεργοποιεί το θύλακα της τρίχας μέσω της ακτίνας του laser που παράγει. Έτσι η τρίχα καταστρέφεται χωρίς να επηρεάζονται τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος.

Σε τι υστερούν οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης;

Είναι γνωστό πως οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης απαιτούσαν μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου, δηλαδή μεγαλύτερη ταλαιπωρία, είναι συχνά επώδυνες, ενώ εγκυμονεί και ο κίνδυνος μολύνσεων, όπως θυλακίτιδα, ευρυαγγείες και ουλές στο δέρμα.

Στην Κλινική μας διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα συστήματα για αποτρίχωση με Laser.

Για την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη διαθέτουμε το Alexandrite Candela-Pro made in USA, ενώ για αποτρίχωση με laser Διοδικό το Diode Laser GME made in Germany. Σκοπό έχουν να σας απαλλάξουν ακόμη και από την πιο δύσκολη τριχοφυΐα.

Σε τι υπερτερεί η αποτρίχωση με Λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει μόνιμα αποτελέσματα που γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους είναι τα εξής:

  • Η Ακρίβεια: Στόχευση κατευθείαν στην επιθυμητή περιοχή αφήνοντας ανέπαφα τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος και τους γύρω ιστούς.
  • Η Ταχύτητα: Αποτελεσματική και ταχύτερη αποτρίχωση μέσω των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.
  • Η Καταλληλόλητα για κάθε περιοχή του σώματος: Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το σημείο της εφαρμογής χρησιμοποιείται και ρυθμίζεται το ανάλογο laser. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξάλειψη της τριχοφυΐας.
  • Η μονιμότητα αποτελεσμάτων: Μετά την πάροδο των συνεδριών η τρίχα σιγά-σιγά αποδυναμώνεται γίνεται πιο λεπτή και αραιή με αποτέλεσμα να μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.
  • Value for money: Θεωρείται ως οικονομική μέθοδος καθώς δεν απαιτείται συχνή εφαρμογή του laser. Σε βάθος χρόνου και σε σχέση με τις παλαιότερες μεθόδους, η δαπάνη των χρημάτων είναι μικρότερη.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος γιατρός για τη laser αποτρίχωσης;

Ο επιστημονικός διευθυντής, Δερματολόγος και Στρατιωτικός Ιατρός Δρ Καραλέξης Απόστολος, είναι υπεύθυνος για την αποτρίχωση με laser. Η τεράστια εμπειρία του ιατρού και του προσωπικού αποτελούν τον κύριο λόγο για την επιτυχία των αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε μακροχρόνια εξειδίκευση στη χρήση των Laser, κάτι που μαρτυρούν και τα αμέτρητα περιστατικά μας.

Η κλινική μας ακολουθεί προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα συμφωνήσουμε.

Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με laser θεωρείται μόνιμο; Κάθε πότε απαιτούνται συνεδρίες;

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί το μοναδικό τρόπο για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτούνται συνήθως 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα. Σκοπός είναι τόσο η καταστροφή της τρίχας αλλά και η μείωση της ανάπτυξής της.

Η κλινική μας εγγυάται για το ποιοτικό και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser;

Η αποτρίχωση με Laser δεν προκαλεί παρενέργειες. Ωστόσο, τόσο το καταρτισμένο προσωπικό μας όσο και η πιστοποίηση CE των laser που χρησιμοποιούμε, μαρτυρούν την ποιότητα των διαδικασιών που ακολουθούμε. Ενδεχομένως να υπάρξει η πιθανότητα εμφάνισης ελαφριάς ερυθρότητας του δέρματος, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγη ώρα.

Το laser δεν παράγει ραδιενεργό ακτινοβολία.

Για την αποφυγή ήπιου πόνου ή δυσφορίας προτείνεται η χρήση αναισθητικής κρέμας, κυρίως στις πιο ευαίσθητες περιοχές.

 

Ποιο θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό Laser για αποτρίχωση;

Τα δύο πιο αποτελεσματικά λέιζερ για αποτρίχωση θεωρούνται το λέιζερ Αλεξανδρίτη και το λέιζερ Διοδικό. Προκειμένου να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά και ποιοτικά αποτελέσματα για εσάς, επενδύσαμε στα καλύτερα Laser Αμερικανικής και Γερμανικής προέλευσης.

 

Τι πρέπει να κάνω πριν υποβληθώ σε αποτρίχωση με Laser;

Η κατάλληλη προετοιμασία αφορά σε απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τρίχα 2-4 ημέρες πριν την πρώτη εφαρμογή του Λέιζερ. Η επόμενη συνεδρία πραγματοποιείται μόλις αρχίσει η επανεμφάνιση της τρίχας, δηλαδή 1-2 μήνες μετά.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της κάθε περιοχής.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στη Derma Hair Clinic και απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για πάντα!


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: