Εμφύτευση φρυδιών με FUE

Υπηρεσίες

Διαβάστε επίσης

Η Εμφύτευση Φρυδιών αποτελεί τη μόνη λύση για την ολοκληρωτική αποκατάσταση της εικόνας των φρυδιών σας.

Τα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του προσώπου μας, καθώς ενισχύουν το βλέμμα μας και δίνουν έντονη έκφραση στο πρόσωπό μας.

Τη σημερινή εποχή οι γυναίκες ζητούν πιο πυκνά φρύδια. Η πύκνωση των φρυδιών ποικίλει  από περιπτώσεις με εκ φύσεως αραιά φρύδια μέχρι αραίωση και λέπτυνση που έχει προκληθεί από αποτρίχωση. H σύγχρονη μέθοδος FUE υπόσχεται να σας προσφέρει πλούσια και φυσικά φρύδια χωρίς να χρειάζεστε πλέον μολύβια και μόνιμα tattoo. Η μέθοδος FUE χρησιμοποιείται με επιτυχία στην μεταμόσχευση μαλλιών, και πλέον χρησιμοποιείται με τα ίδια θετικά αποτελέσματα και στην εμφύτευση φρυδιών.

Λόγοι για να υποβληθείτε σε εμφύτευση φρυδιών

Η εμφύτευση φρυδιών πραγματοποιείται σε όσα άτομα:

  • πάσχουν από συγγενή έλλειψη φρυδιών
  • θέλουν να καλύψουν ουλές από ατυχήματα ή εγκαύματα
  • παρουσιάζουν αραίωση φρυδιών από αποτρίχωση ή χημικό peeling ή λόγω ηλικίας.
  • για αισθητικούς λόγους επιθυμούν πύκνωση των φρυδιών

Έτσι η εμφύτευση φρυδιών χωρίζεται σε μερική ή ολική αποκατάσταση τους.

Τόσο άνδρες όσο και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE, εφόσον ο υπεύθυνος γιατρός κρίνει πως είναι κατάλληλοι υποψήφιοι.

Αποκατάσταση των φρυδιών μπορεί να γίνει ακόμη και σε περιπτώσεις  γυροειδούς αλωπεκίας που έχει προσβάλλει τα φρύδια, όταν η βλάβη είναι εντοπισμένη και σταθερή για χρονικό διάστημα άνω του έτους.

Ποια είναι η διαδικασία της εμφύτευσης φρυδιών με FUE;

Η εμφύτευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE, πραγματοποιείται με τριχοθυλάκια που συλλέγονται από το τριχωτό της κεφαλής. Η διαδικασία γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας.

Η μετεγχειρητική πορεία είναι απολύτως ομαλή, με ελάχιστο πόνο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να παρουσιαστεί οίδημα στο μέτωπο τις πρώτες ημέρες μετά την εμφύτευση. Ο ασθενής επανέρχεται κανονικά στην καθημερινότητα του μετά από λίγες ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και ορατά μετά από  διάστημα λίγων μηνών.

Η διαδικασία είναι αρκετά απαιτητική. Θεωρείται ελάχιστα επεμβατική και είναι ανώδυνη. Δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στην τοποθέτηση, ώστε τα αποτελέσματα να είναι αισθητικά ορθά. Επιβάλλεται προσεκτική τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στην κατάλληλη γωνία και φορά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η εμφύτευση των φρυδιών απαιτεί συνήθως μία συνεδρία, ενώ σε περίπτωση που το επιθυμεί ο ασθενής, διεξάγεται και 2η συνεδρία για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πύκνωσης των φρυδιών ή συνολικής αποκατάστασης των φρυδιών.

Τα αποτελέσματα της Εμφύτευσης Φρυδιών με FUE

Η μέθοδος FUE είναι απολύτως ασφαλής, όμως θα πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό.

Το αποτέλεσμα της εμφύτευσης φρυδιών με τη μέθοδο FUE είναι μόνιμο και απολύτως φυσικό.  Η πρώτη εμφανής διαφορά  είναι αντιληπτή αμέσως μετά τη συνεδρία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα γίνεται αισθητό  3 – 6 μήνες μετά.

Η μέθοδος FUE αποτελεί την πλέον κατάλληλη τεχνική αποκατάστασης των φρυδιών, καθώς είναι ανώδυνη, έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας και δεν αφήνει σημάδια και ουλές.

Το κόστος της εμφύτευσης φρυδιών με τη μέθοδο FUE

Το κόστος της εμφύτευσης φρυδιών εξαρτάται από το αν θα υποβληθούν και τα δύο φρύδια σε επέμβαση, καθώς και από το βαθμό αραίωσης των τριχών ο οποίος διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Εξαρτάται  επίσης από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που απαιτούνται και την έκταση της περιοχής.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: