Εμφύτευση Γενιών με FUE

Υπηρεσίες

Διαβάστε επίσης

Η Εμφύτευση γενιών ή γενίου εφαρμόζεται σε όσους εμφανίζουν αραίωση στην περιοχή των γενιών και επιθυμούν να αποκαταστήσουν οριστικά την πυκνότητα. Η επαναστατική τεχνική FUE παρέχει σπουδαίες δυνατότητες κάλυψης και οριστικής αντιμετώπισης του προβλήματος της αραίωσης των τριχών και της ανδρογενετικής αλωπεκίας(φαλάκρας). Στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της ανήκουν πως είναι ελάχιστα επεμβατική και δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Πέρα από την επιτυχημένη εφαρμογή της κατά της απώλειας μαλλιών του τριχωτού της κεφαλής, η σύγχρονη αυτή τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και στην εμφύτευση γενιών.

Η εμφύτευση γενιών αποτελεί σίγουρη λύση για όσους αναζητούν μόνιμη αντιμετώπιση της απώλειας  των τριχών, βελτίωση του σχήματος ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας σε σημεία που παρουσιάζουν αραίωση.

Η σημερινή εποχή απαιτεί πυκνά μαλλιά και γένια και οδηγεί πολλούς άνδρες στην απόφαση να ενισχύσουν την εικόνα τους, υποβάλλοντας τον εαυτό τους στη σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο εμφύτευσης FUE.

 

Ποιά είναι τα αίτια της τριχόπτωσης στο πρόσωπο;

Τα βασικά αίτια που οδηγούν σε αραιή τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι τα εξής:

 • Κληρονομικότητα.
 • Ορμονικοί λόγοι.
 • Ύπαρξη τραύματος, εγκαύματος ή ουλής στην περιοχή του προσώπου.
 • Επιλεγμένες περιπτώσεις γυροειδούς αλωπεκίας, εφόσον οι βλάβες είναι μικρής διαμέτρου και σταθερές για χρονικό διάστημα άνω του έτους.
 • Ιδιοσυγκρασιακοί λόγοι.

 

Ποια διαδικασία ακολουθείται;

Αρχικά, ο γιατρός εξετάζει και εκτιμά  αν ο ασθενής πληροί  τα κριτήρια για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Στη συνέχεια κανονίζεται το ραντεβού για την εμφύτευση.

Η διαδικασία της εμφύτευσης γενιών είναι εξαιρετικά απαιτητική. Η καλύτερη μέθοδος εμφύτευσης γενιών είναι η μέθοδος FUE. Βασίζεται στη εξαγωγή τριχοθυλακίων τρίχα-τρίχα, τα οποία μεταφέρονται ένα-ένα από τη δότρια περιοχή,  στα σημεία όπου εμφανίζουν αραίωση.

Η πραγματική όμως πρόκληση βρίσκεται στην τοποθέτηση τριχοθυλακίων στην κατάλληλη γωνία και βάθος, ανάλογα με την περιοχή της εμφύτευσης, ώστε η κατεύθυνση των τριχών να έχει απολύτως φυσική εμφάνιση.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η Εμφύτευση Γενιών απαιτεί μία εφαρμογή, με τη δυνατότητα δεύτερης συνεδρίας σε περίπτωση που ο ασθενής επιθυμεί μεγαλύτερη πυκνότητα τριχών στην περιοχή.

Πλεονεκτήματα της Εμφύτευσης Γενιών με FUE

Η μέθοδος FUE για εμφύτευση γενιών διακρίνεται από τις άλλες μεθόδους για τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Φυσικό αποτέλεσμα και απουσία μετεγχειρητικού πόνου.
 • Απουσία μετεγχειρητικών ουλών και σημαδιών.
 • Ταχεία επούλωση Λήπτριας και Δότριας περιοχής.
 • Μικρός  χρόνος αποθεραπείας.
 • Εξασφαλίζει ολοκληρωμένο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.
 • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

 

Τα αποτελέσματα της Εμφύτευσης Γενιών με FUE

Η μέθοδος εμφύτευσης γενιών έχει απολύτως φυσικά αποτελέσματα. Δεν αφήνει ουλές ή μετεγχειρητικά σημάδια.  Οι νέες τρίχες αρχίζουν να βγαίνουν και να αναπτύσσονται βαθμιαία μετά τη λήξη της επέμβασης. Η μεταμόσχευση γενιών χαρακτηρίζεται ως ελάχιστα επεμβατική επέμβαση. Θεωρείται ως ανώδυνη διαδικασία η οποία δεν παρουσιάζει παρενέργειες.

Υπό φυσιολογικά πλαίσια, ένα ποσοστό των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων «πέφτει» κατά το χρονικό διάστημα των πρώτων 2-6 εβδομάδων. Η βελτίωση της εμφάνισης παρατηρείται μετά τους 3– 6 μήνες , ενώ η ολοκλήρωση του αποτελέσματος επιτυγχάνεται περίπου στους 10 -12 μήνες.

Συνεπώς, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες, μπορούν να το επιτύχουν ανώδυνα, σύντομα και οριστικά.

Ποιο  είναι το κόστος της εμφύτευσης γενιών;

Το κόστος της εμφύτευσης γενιών είναι εξατομικευμένο και εξαρτάται από την έκταση της περιοχής , την εντόπιση της αραίωσης και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εμφυτεύσουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: