Λιπογλυπτική-Λιπαναρρόφηση χωρίς γενική αναισθησία

Τι είναι η Λιπογλυπτική;

Είναι η επέμβαση μόδα πλέον για τις Η.Π.Α. που πραγματοποιείται από Δερματοχειρουργούς και Πλαστικούς Χειρουργούς για την αφαίρεση ανεπιθύμητου τοπικού λίπους σχεδόν από κάθε μέρος του σώματος όπως πρόσωπο, λαιμό(διπλοσάγωνο), μαστό, κοιλιά, γλουτούς, έσω και έξω μηρούς, ψωμάκια, γόνατα, αστραγάλους. Επίσης έχει καλά αποτελέσματα σε παθήσεις που δεν άπτονται της αισθητικής, όπως σε λιπώματα, ιδρωταδενίτιδα-φλεγμονή αδένων μασχάλης και γυναικομαστία.

Τι είναι η λιπογλυπτική με τοπική αναισθησία;

Εξελίχθηκε από τους Δερματοχειρουργούς στις Η.Π.Α. και πραγματικά άλλαξε ριζικά την χειρουργική αφαίρεση του λίπους. Η τεχνική αυτή έγκειται στην είσοδο μίγματος τοπικής αναισθησίας στις διάφορες στοιβάδες του λίπους μίας περιοχής. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την αφαίρεση του επιφανειακού και του εν τω βάθει λίπους με ασφάλεια ,αποτελεσματικότητα, χωρίς πόνο και το σημαντικότερο χωρίς την απαίτηση γενικής αναισθησίας.

Πώς εκτελείται η λιπογλυπτική;

Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση στην περιοχή που επιθυμούμε να αφαιρέσουμε λίπος, μεγάλης ποσότητας ειδικού διαλύματος τοπικής αναισθησίας και στη συνέχεια γίνεται η αφαίρεση του λίπους με πολύ λεπτές κάνουλες. Το αποτέλεσμα είναι η ανάπλαση-γλυπτική των περιοχών του σώματος με τοπικό πάχος και η ανάδειξη μίας πιο επιθυμητής σιλουέτας.

Υπάρχουν πιθανές επιπλοκές;

Η Λιπογλυπτική με τοπική tumescent anesthesia είναι μια αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος.

Ποιές είναι οι ενδείξεις της Λιπογλυπτικής;

Η Λιπογλυπτική δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του λίπους από περιοχές που αντιστέκονται στην δίαιτα ή την γυμναστική.

Τι συμβαίνει αμέσως μετά την επέμβαση;

Οι ασθενείς αμέσως μετά την όλη διαδικασία της Λιπογλυπτικής βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση και λειτουργικότητα. Δεν έχουν τα συμπτώματα της ναυτίας και της καταβολής που ακολουθούν τη γενική αναισθησία. Στα επόμενα λεπτά μετά την επέμβαση οι ασθενείς ενθαρρύνονται να περπατήσουν έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης. Ακόμη οι ασθενείς πάντα επιστρέφουν στο γραφείο τους μέσα 2-3 ημέρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: