Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και ενυδάτωση

Μεσοθεραπεία προσώπου & σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που συμβάλλει στην αναζωογόνηση και την ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου ή του σώματος, ενώ εφαρμόζεται και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δυσλειτουργιών του δέρματος.

Πότε εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία
Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα πρωτόκολλα για να βοηθήσει στην ενυδάτωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, στην αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων και ελαφρών ουλών ακμής, στην αναζωογόνηση της υφής και της όψης του κουρασμένου, χαλαρωμένου, θαμπού και άτονου δέρματος.
Στο σώμα, η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται κυρίως για τη σύσφιξη του σώματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πώς πραγματοποιείται η μεσοθεραπεία προσώπου
Η τεχνική που ακολουθείται κατά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας περιλαμβάνει ενέσιμες εγχύσεις διαλυμάτων στο δέρμα, τα οποία αποτελούνται από δραστικές ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά κ.α. και τα οποία είναι εγκεκριμένα, διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και είναι απολύτως ασφαλή για ιατρική χρήση.
Αρχικά εφαρμόζεται μία αναισθητική κρέμα τοπικά που θα εξασφαλίσει το ανώδυνο της θεραπείας και στη συνέχεια, με τη χρήση ειδικών λεπτών βελόνων (αντίστοιχων του βελονισμού), εγχύεται το διάλυμα στο δέρμα σε σύντομες επαναλαμβανόμενες δόσεις και σε βάθος όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν τα καθημερινά καλλυντικά προϊόντα περιποίησης.
Η διάρκεια της μεσοθεραπείας είναι περίπου 10 με 15΄και με την εφαρμογή της αναισθητικής κρέμας γίνεται αντιληπτή απλώς κάποια ανεπαίσθητη όχληση στο δέρμα.
Μετά τη θεραπεία μπορούμε άμεσα να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
Για το σώμα ακολουθείται μία αντίστοιχη διαδικασία με ειδικά διαλύματα που περιέχουν δραστικές ουσίες για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Κάθε πότε θα πρέπει να επαναλαμβάνεται
Για την ενίσχυση του αποτελέσματος, η μεσοθεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί κάποιες φορές κατόπιν των υποδείξεων του ιατρού, ενώ συνιστάται η περιοδική της εφαρμογή για την καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος.
Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από το μέγεθος του προβλήματος που χρειάζεται αντιμετώπιση.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: