ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι περισσότεροι ασθενείς που προσέρχονται για μεταμόσχευση μαλλιών είναι άντρες! Ωστόσο το ποσοστό της γυναικείας μεταμόσχευσης μαλλιών έχει αυξηθεί από το 10% το 1980 στο 15% στις μέρες μας. Ποιοί είναι οι λόγοι; Σίγουρα είναι ότι η τεχνική της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πλέον μικροχειρουργική και λιγότερη τραυματική σε σχέση με το παρελθόν. Επιπλέον, δεν προκύπτουν επιπλοκές και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πλέον λιγότερος. Τέλος, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει γίνει πλέον ευρέως αποδεκτή από το κοινό.

Τριχόπτωση μαλλιών και αντιμετώπιση αλωπεκείας με μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκα.

Τριχόπτωση μαλλιών και αντιμετώπιση αλωπεκείας με μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκα.

Παρά τις καινούργιες και βελτιωμένες τεχνικές στην μεταμόσχευση μαλλιών, η αποκατάσταση των μαλλιών στις γυναίκες παραμένει ακόμα και τώρα μια πρόκληση. Οι σημαντικότεροι λόγοι γι’ αυτό είναι :
1) Ο Ιστός είναι λεπτότερος πιο μαλακός και πιο ευαίσθητος. Επομένως θα πρέπει οι χειρισμοί από τον γιατρό και το προσωπικό να είναι πιο προσεκτικοί. Επίσης υπάρχει περισσότερο λίπος ανάμεσα στα τριχοθυλάκια των γυναικών σε σχέση με των αντρών και μάλιστα στις γυναίκες τα τριχοθυλακια είναι κοντύτερα και λεπτότερα.
2) Οι τρίχες επίσης είναι κοντύτερες και πιο εύθραυστες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται πιο λεπτομερής διαχωρισμός των τριχοθυλακίων στο μικροσκόπιο.
3) Η μεταμόσχευση μαλλιών στις γυναίκες με τη μέθοδο FUE είναι γενικά πιο δύσκολη και απαιτεί μεγάλη εμπειρία από το γιατρό και την ομάδα του.
4) Το hairline στις γυναίκες διαφέρει αρκετά σε σχέση με τους άντρες λόγω των διαφορετικών αναλογιών του προσώπου τους.
5) Οι προϋπάρχουσες τρίχες στις γυναίκες πριν την επέμβαση μπορεί να υποστούν ένα προσωρινό shock-loss ή ακόμα και να τραυματιστούν ελαφρώς κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να πραγματοποιούνται δύο πιο μικρές επεμβάσεις παρά μία μεγάλη επέμβαση.
6) Στις γυναίκες η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα ωστόσο η βελτίωση αυτή δεν είναι τόσο διακριτή όσο είναι στους ασθενείς με φαλακρές περιοχές δηλαδή στους άντρες.

Είμαι γυναίκα και επιλέγω μεταμόσχευση μαλλιών στον Dr. Καραλέξη


ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πρωτοπορία στην εκπαίδευση:
Ο Δερματολόγος Dr. Καραλέξης είναι Στρατιωτικός γιατρός, με πτυχίο Δερματοχειρουργικής από την Αμερική. Είναι Αν. Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα αλλά και στις Η.Π.Α., την πρωτοπόρο χώρα στην εμφύτευση ή μεταμόσχευση μαλλιών.

Συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια και εφαρμόζει την πιο σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών την Power FUE, χωρίς τομή και χωρίς χειρουργείο, σε προσιτή τιμή.

Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στον πλέον ειδικό!

Ξεκινώντας το 2002 από τις Η.Π.Α με την παλιά τεχνική Strip(τομή),ο Κος Καραλέξης πέρασε το 2008 στην τεχνική FUE, ενώ από το 2012 εφαρμόζει την τεχνική Power FUE με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που εισήγαγε από την Αμερική. Η επιβίωση των τριχοθυλακίων προσεγγίζει πλέον το 100% και ο αριθμός τους εκτοξεύτηκε στα 2000 τριχοθυλάκια! Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με την πλέον φυσική εμφάνιση, χωρίς την ύπαρξη αντιαισθητικής ουλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το κόστος μιας γυναικείας μεταμόσχευσης μαλλιών πόσο είναι;

Το κόστος μίας γυναικείας μεταμόσχευσης μαλλιών κυμαίνεται σε ανταγωνιστικά και λογικά επίπεδα τιμής – αριθμού τριχοθυλακίων και τις επεμβάσεις. Τονίζουμε ότι αυτές γίνονται πάντα από τον ίδιο τον Dr.Καραλέξη, ο οποίος παρακολουθεί στη συνέχεια τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Οι ασθενείς που επιλέγουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών

σε εμάς σαν αποτέλεσμα είναι πολλαπλά κερδισμένοι γιατί καταφέρνουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με θεαματικό τρόπο, δείχνουν πιο νέοι, πιο ξεκούραστοι γιατί έχουν και ψυχολογικά ξανανιώσει μετά την εμφύτευση και τέλος έχουν πάντα δίπλα τους έναν εξειδικευμένο και ειλικρινή γιατρό τώρα και στο μέλλον.

Σε περίπτωση που κάποιος μελλοντικά χρειαστεί και δεύτερη μεταμόσχευση μαλλιών θα απευθυνθεί και πάλι στον ίδιο γιατρό τον Dr.Καραλέξη και όχι σε κάποιον άλλο που δε γνωρίζει το ιστορικό του.

Μερικοί λόγοι για να μας προτιμήσετε:


  • Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 15 ετών στο αντικείμενο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών
  • Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος και των τριχών
  • Έχει εκπαιδευθεί στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια στην μεταμόσχευση μαλλιών και στις παθήσεις των τριχών
  • Παρακολουθεί συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως σύνεδρος και ως ομιλητής.
  • Τις επεμβάσεις τις κάνει ο ίδιος και παρακολουθεί τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί
  • Είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery)
  • Το προσωπικό της Κλινικής είναι άρτια εκπαιδευμένο
  • Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας
  • Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής
  • Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι είναι η μικρομεταμόσχευση μαλλιών;


Ομάδες τριχοθυλακίων:

Οι τρίχες στο κεφάλι μας αναπτύσσονται φυσιολογικά με την μορφή τριχοθυλακικών μονάδων ή για συντομία τριχοθυλακίων όπου το κάθε τριχοθυλάκιο περιέχει μία, δύο ή τρεις τρίχες.

Το προσεκτικό κόψιμο και ο διαχωρισμός αυτών των τριχοθυλακίων κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών προστατεύει τις τρίχες και διατηρεί τα μοσχεύματα τα οποία τυπικά έχουν μέγεθος 0,5 mm έως 1 mm, δηλαδή όσο το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.

Η τριχοθυλακική μικρομεταμόσχευση μαλλιών (micrografting) θεωρείται αυτή την στιγμή η καλύτερη μέθοδος μεταμόσχευσης και είναι αυτή που κάνει ο ιατρός Κος Καραλέξης.

Παλαιό στυλ μεταμόσχευσης μαλλιών σε γυναίκα:

Κάποια κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιώνή κάποιοι γιατροί χρησιμοποιούν μοσχεύματα με μία μόνο τρίχα. Όμως το κόψιμο και η απομάκρυνση της τρίχας από το τριχοθυλάκιο το οποίο μπορεί να περιέχει μία, δύο ή τρεις τρίχες αυξάνει τον κίνδυνο να μην ¨πιάσει¨ το μόσχευμα κατά την εμφύτευσή του, ενώ ταυτόχρονα η εμφύτευση μοσχευμάτων με μία μόνο τρίχα δίνει στον ασθενή φτωχά αποτελέσματα όσον αφορά την πύκνωση των μαλλιών και αφύσικη εμφάνιση.

Το νέο στυλ μεταμόσχευσης μαλλιών:

Πρόσφατα στις Η.Π.Α. στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών χρησιμοποιείται η τεχνική της μικρομεταμόσχευσης τριχοθυλακίων.

Πρωτοπορία στην εκπαίδευση:

Ο Dr. Καραλέξης εκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. την πατρίδα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών και παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις είτε συμμετέχοντας σε συνέδρια στο εξωτερικό είτε μέσω της βιβλιογραφίας έχει εκπαιδεύσει άρτια την ομάδα του έτσι ώστε να παρασκευάζονται και να επιλέγονται ποιά μοσχεύματα θα περιέχουν έως τρεις το πολύ τρίχες χωρίς να καταστρέφονται τα τριχοθυλάκια.

Εθνικά αναγνωρισμένος:

Ο Δρ Καραλέξης έχει παρουσιάσει κατά καιρούς διαλέξεις σχετικά με τις τεχνικές στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας.

Μια μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να το κάνει:

Οι περισσότεροι υποψήφιοι ασθενείς για μεταμόσχευση μαλλιών εκφράζουν μια επιθυμία για έντονη πύκνωση των μαλλιών τους, το οποίο μπορεί να απαιτήσει καμιά φορά δύο ή μερικές φορές τρεις επεμβάσεις ανάλογα με την έκταση της αραίωσης. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς μας ικανοποιούνται με την πυκνότητα που επιτυγχάνεται από ακριβώς μια ενιαία συνεδρία.

Επειδή υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι απόρριψης κάποιων μοσχευμάτων κατά την προσπάθεια να τοποθετηθούν πάρα πολλά μοσχεύματα σε μια ενιαία συνεδρία ο Δρ Καραλέξης λαμβάνει πάντα υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ασθενή κατά το σχεδιασμό ενός προγράμματος θεραπείας.

Συνδυασμός μεγεθών:
Στις περισσότερες μεταμοσχεύσεις γίνεται συνδυασμός μοσχευμάτων με μία και μοσχευμάτων με δύο ή τρεις τρίχες.

Τα μικρότερα σε μέγεθος μοσχεύματα χρησιμοποιούνται για το hairline (μπροστινή γραμμή του μετώπου) επειδή είναι λιγότερο ανιχνεύσιμα, ενώ τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μοσχεύματα χρησιμοποιούνται για να πυκνώσουν οι περιοχές στην κορυφή και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Έτσι όταν μετά από μήνες αναπτυχθούν τα μοσχεύματα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχει γίνει μεταμόσχευση (natural look).

Τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών


1) Τεχνική της επέμβασης με λήψη λωρίδας (Stripe)
Όπου λαμβάνεται μία ενιαία λεπτή ¨λωρίδα¨ μοσχευμάτων απ’ το πίσω μέρος του κεφαλιού και χωρίζεται πολύ προσεκτικά σε μικρότερα μοσχευματάκια. Μετά την λήψη της λωρίδας αυτής όμως παραμένει μία λεπτή ουλή που φαίνεται όταν κοντοκουρέψουμε τα μαλλιά.

Κατά καιρούς στην κλασσική αυτή μέθοδο δίνουν ονομασίες όπως FUT ή άλλα βαρύγδουπα ονόματα δήθεν νέας τεχνικής για να μπερδέψουν τον ενδιαφερόμενο και να αναδείξουν ως καλύτερη την παλιά αυτή μέθοδο. Η ουλή αυτή δυστυχώς δεν διορθώνεται και αν κάποιος θέλει να ξυρίσει τα μαλλιά του θα φαίνεται ακόμη πιο έντονα. Οι πιο έμπειροι γιατροί διεθνώς έχουν εγκαταλείψει εντελώς αυτή την τεχνική

2) Τεχνική της επέμβασης με FUE (Τρίχα-Τρίχα)
Με ένα ειδικό μικροσκοπικό εργαλείο αφαιρείται μία μία τρίχα(μόσχευμα) από το πίσω μέρος του κεφαλιού χωρίς έτσι να απαιτείται η λήψη¨ λωρίδας¨ μοσχευμάτων. Κατόπιν παραμένουν πολύ μικρές τρυπούλες οι οποίες επουλώνονται σε λίγες ημέρες. Προσπαθώ πάντα να μην αφαιρώ όλο το τριχοθυλάκιο-μόσχευμα και να αφήνω λίγο από το ¨βολβό¨του για να ξαναβγεί η τρίχα ξανά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έτσι ποτέ δεν έχω αραίωση. Η τεχνική αυτή θέλει πραγματική δεξιοτεχνία από το γιατρό, γιατί πρέπει να πάει σύμφωνα με τη φορά τις τρίχας για να αφαιρέσει σωστά το τριχοθυλάκιο. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται περισσότερος χρόνος και μεγάλος κόπος για αυτό και πολλοί συνάδελφοι την αποφεύγουν. Πολλοί δεν καταφέρνουν να συλλέξουν παρά μόνο πολύ λίγα μοσχεύματα την στιγμή που πλέον ένας έμπειρος γιατρός συγκεντρώνει ίδιο αριθμό με την μέθοδο Stripe.

3) Τεχνική Power FUE ή Motorized FUE
Είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών γιατί καταφέρνουμε να τοποθετούμε πολύ περισσότερο αριθμό τριχών σε σχέση με την απλή FUE ή την μέθοδο τρίχα τρίχα. Επίσης ο αριθμός των τριχών ξεπερνά και τον αριθμό των τριχών που αποκομίζουμε με την παλιά μέθοδο που δημιουργεί μόνιμη ουλή(τεχνική stripe),μέθοδο την οποία έχουν εγκαταλείψει οι περισσότεροι γιατροί.

Πολλές φορές ο ενδιαφερόμενος για μεταμόσχευση μαλλιών θα βρεθεί σε δίλημμα σχετικά με το ποιά τεχνική να επιλέξει και άλλες φορές θα πέσει θύμα παραπληροφόρησης από άτομα που κάνουν ¨πωλήσεις¨(marketing) στο χώρο των μεταμοσχεύσεων και θα επιλέξουν αυτοί για αυτόν.

Γιατί κάποιος να επιλέξει την πρώτη μέθοδο με το χειρουργείο, τα ράμματα και την μόνιμη ουλή στο κεφάλι του όταν η πιο σύγχρονη μέθοδος POWER FUE τον απαλλάσσει από όλα αυτά και ταυτόχρονα του παρέχει μεγαλύτερο αριθμό μοσχευμάτων και καταπληκτικό φυσικό αποτέλεσμα;

Τέλος, κάποιοι γιατροί προτείνουν στους ενδιαφερόμενους τον συνδιασμό και των δύο μεθόδων με το πρόσχημα του καλύτερου αποτελέσματος, όμως ουσιαστικά τους καταδικάζουν να έχουν τομή πίσω στο κεφάλι επειδή στην ουσία οι ίδιοι αδυνατούν να’βγάλουν’πολλά μοσχεύματα με την δύσκολη και απαιτητική μέθοδο POWER FUE.

 

Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών σε γυναίκες με την Power FUE από τον Dr Καραλέξη

 

Αλήθειες και ψέματα στην μεταμόσχευση μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία ιατρική πράξη και σαν τέτοια που είναι θα πρέπει να γίνεται από ειδικό ιατρό δερματολόγο ή πλαστικό και μάλιστα με εξειδίκευση στο αντικείμενο. Βέβαια, ο δερματολόγος υπερτερεί σε σχέση με τον πλαστικό χειρουργό, διότι γνωρίζει καλά τις παθήσεις των μαλλιών και μπορεί να αντιμετωπίσει με άνεση οποιαδήποτε επιπλοκή κι αν προκύψει. Για αυτό η επιλογή του γιατρού είναι σημαντική για να έχουμε πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Στο χώρο που αφορά στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών εξασκούν το λειτούργημα γιατροί χωρίς ειδικότητα ή σε αναμονή για την απόκτησή της, πράγμα που είναι πραγματικά εγκληματικό για τόσο λεπτή επέμβαση και ταυτόχρονα με τόσο ακριβό κόστος.

Κάποιοι γιατροί, παρόλο που διαφημίζονται για τη δυνότητά τους στη μεταμόσχευση, δεν την κάνουν οι ίδιοι αλλά την ¨πασάρουν¨σε άλλους. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι χάος επικρατεί.

Άλλοι πάλι επιμένουν στην παλιά μέθοδο με την τομή και υποβαθμίζουν την καινούργια μέθοδο FUE ή και την πιο καινούργια Power FUE , λέγοντας ότι δε βγάζει πολλά μοσχεύματα ή ότι σπάνε τα μοσχεύματα, πράγμα που είναι εξ ολοκλήρου ψέμα.

Ακόμα χειρότερα, λένε ότι κάνουν την καινούργια μέθοδο αλλά είναι καλύτερη η παλιά ή τέλος λένε ότι την κάνουν και τους βάζουν 5 τρίχες και το λένε ιδιαίτερα σε νεαρούς υποψήφιους για εμφύτευση.

Αυτά και πολλά ακόμη, που γίνονται, και τα κουκουλώνουν δείχνοντας φωτογραφίες ηθοποιών και τραγουδιστών, που ωστόσο έχουν αφύσικο αποτέλεσμα, που το καταλαβαίνουν ακόμη και οι υποψήφιοι για μεταμόσχευση.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω ότι πολλοί δεν είναι κατάλληλοι για μεταμόσχευση, παρόλο που το επιθυμούν. Ο κύριος λόγος είναι ότι έχουν μια πραγματικά κακή αιμάτωση στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτοί θα πρέπει να αποθαρρύνονται για μελλοντική επέμβαση.

Προσοχή τα ακόλουθα δεν συνιστώνται στις μεταμοσχεύσεις

Μεταμοσχεύσεις μαλλιών με ¨Απογυμνωμένα¨μοσχεύματα: Κάποιοι γιατροί παρασκευάζουν μοσχεύματα με μία τρίχα διαχωρίζοντάς τα από τις τριχοθυλακικές τους μονάδες και έπειτα αφαιρούν όλο τον περίσσιο ιστό σε μια προσπάθεια να επιταχύνουν την ¨επαναγγειοποίησή¨ τους. Αυτός ο επιπρόσθετος χειρισμός μπορεί να ελαττώσει την επιβιωσιμότητα των μοσχευμάτων και κρίνεται επιβλαβής και επικίνδυνος.

Μηχάνημα κοπής μοσχευμάτων: Πρόκειται για μηχάνημα το οποίο διαχωρίζει αυτόματα τα μοσχεύματα κόβοντας τα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο μειώνοντας έτσι δραματικά κατά 1-2 ώρες τη διαδικασία της μεταμόσχευσης. Μερικές φορές αυτή η εξοικονόμηση χρόνου περνά και στον ασθενή με το να στοιχίσει τελικά η επέμβαση φθηνότερα, άλλες πάλι φορές όχι. Όμως αυτό το μηχάνημα κοπής τριχών μοιάζει με την λαιμητόμο και περιέχει πολλές λεπίδες οι οποίες στα ¨τυφλά¨ διαχωρίζουν τα μοσχεύματα καταστρέφοντας έτσι πολλά από αυτά. Ακόμη τα μοσχεύματα που προκύπτουν έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και δεν γίνεται έτσι ο τόσο απαραίτητος διαχωρισμός τους σε μοσχεύματα με μία, δύο ή τρεις τρίχες. Παρόλο, που κάποια από τα μοσχεύματα επιζούν μετά την κοπή τους με το αυτόματο μηχάνημα, οι έμπειροι γιατροί προτιμούν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ποιό είναι αυτό; Η παρασκευή και ο διαχωρισμός των μοσχευμάτων με κόψιμο στο χέρι από το έμπειρο βοηθητικό προσωπικό.

Μεταμοσχεύσεις με λέιζερ: Τα Λέιζερ προκαλούν θερμική βλάβη στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλή επούλωση και σωστή ανάπτυξη των τριχοθυλακίων.

Εμφύτευση με Choi: Το Choi ήταν έως τώρα η μόνη συσκευή που άνοιγε τις τρύπες-υποδοχείς των τριχών και ταυτόχρονα τοποθετούσε τις τρίχες. Απαιτεί βέβαια την ¨φόρτωση¨ της τρίχας στο άκρο του. Με την συσκευή αυτή κερδίζεις χρόνο κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών. Όμως φαίνεται ότι είναι πιο κατάλληλη για Ασιάτες ασθενείς γιατί η τρίχα τους είναι πιο σκληρή και δυνατή. Η συσκευή σπρώχνει με δύναμη την τρίχα και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην σωστή ανάπτυξη των ευαίσθητων και λεπτότερων τριχών της Καυκάσιας φυλής. Για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιούμε πλέον το Choi αλλά ειδικά λεπτότατα εργαλεία και λαβίδες και τοποθετείται πλέον η τρίχα με το χέρι, έτσι ώστε να δίνει τέλεια αποτελέσματα.

Οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών για μία γυναίκα ξενικούν από 700 Ευρώ. Καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον κ. Καραλέξη και σε μία δωρεάν συνεδρία να σας εξηγήσει τί είναι πιο πρόσφορο και συμφέρον για εσάς.

Έχετε κάποια ερώτηση; Στείλτε μας ένα μήνυμα: