Μυστικά για επιτυχημένη αποτρίχωση laser

Η αποτρίχωση με λέιζερ αποτελεί πλέον μονόδρομο για την οριστική απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Η ανεπιθύμητη τρίχα υπάρχει όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει.

Ανεξάρτητα από την περιοχή της τριχοφυΐας, η αποτρίχωση με laser μπορεί να σας βοηθήσει. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, οι θύλακες των τριχών καταστρέφονται προκαλώντας ελάχιστο πόνο. Η ανοχή του πόνου, ωστόσο, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Συνήθως περιγράφεται ως ελαφρύ κάψιμο.

Η αποτρίχωση με laser είναι για όλους;

Οι ακτίνες του laser προσελκύονται από το χρώμα της τρίχας. Για το λόγο αυτό, λειτουργεί καλύτερα σε εκείνους με πιο σκούρα τρίχα. Ωστόσο, όσοι δεν διαθέτουν αυτόν τον συνδυασμό μπορούν να έχουν επίσης σπουδαία αποτελέσματα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ αποτελεί προσιτή επιλογή για όλους. Αποτελεί εύκολη, αποτελεσματική και κυρίως ασφαλή μέθοδο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σώμα και πρόσωπο.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Απαιτείται μια σειρά συνεδριών, όμως τα αποτελέσματα είναι πιθανόν να παρατηρηθούν και από την πρώτη φορά, αποδεικνύοντας πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος αυτή. Με το πέρας κάθε συνεδρίας θα δείτε σταδιακά όλο και λιγότερες τρίχες. Ο αριθμός των συνεδριών, ωστόσο, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Επαναληπτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-2 μηνών.

Σε κάθε συνεδρία, συνίσταται η χρήση ειδικών γυαλιών για την προστασία των ματιών από τις ακτίνες του λέιζερ.

Τι να αποφύγετε μετά τη laser αποτρίχωση

Μετά την εκάστοτε συνεδρία, θα ήταν καλό να αποφύγετε:

  • το ξύρισμα
  • την απολέπιση
  • τα πολύ ζεστά ντους
  • το τεχνητό μαύρισμα
  • τα στενά ρούχα για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση.

Συνιστάται επίσης να μην εκθέσετε την αποτριχωμένη περιοχή στον ήλιο.

Μετά τη διαδικασία μπορεί να παρατηρήσετε ερυθρότητα και πρήξιμο για τις πρώτες ώρες μετά την αποτρίχωση.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη και Διοδικό

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι το γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο όλων των τύπων λέιζερ και λειτουργεί καλύτερα σε μεγάλες περιοχές αποτρίχωσης.

Το Διοδικό είναι πολύ αποτελεσματικό για ανοιχτό και σκούρο τύπο δέρματος.

Η Derma Hair Clinic διαθέτει τα 2 παγκοσμίως κορυφαία laser Alexandrite Pro Candela αμερικάνικης κατασκευής και το γερμανικής κατασκευής Diode Laser GME.

Η σωστή επιλογή του ειδικού

Η επιλογή ενός πιστοποιημένου και ειδικού δερματολόγου είναι σημαντική, για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί.

H Derma Hair Clinic και ο δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι εξειδικευμένοι και έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στη διαδικασία αποτρίχωσης με laser. Χρησιμοποιούν μόνο τα πιο σύγχρονα συστήματα, τα οποία προσφέρουν εγγυημένο και επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει για εσάς άριστα αποτελέσματα σε ένα περιβάλλον φροντίδας και επαγγελματικότητας.

Το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό, γι’ αυτό προσαρμόζουν το πακέτο θεραπείας με τρόπο, ώστε να εξασφαλιστούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Παρέχουν ασφαλή, προσιτή, μόνιμη μείωση των ανεπιθύμητων τριχών.

Σταματήστε να ανησυχείτε και αρχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία του μεταξένιου απαλού δέρματος, όλο το χρόνο.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: