Συμμετοχή του Dr. Καραλέξη στο 25ο διεθνές συνέδριο της ISHRS στην Πράγα

Μεταμόσχευση μαλλιών, 25th International Society of Hair Restoration Congress
Το φετινό συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery για τη μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιήθηκε στην Πράγα! Η Derma Hair Clinic έδωσε το παρόν.

Το φαινόμενο της απώλειας μαλλιών απασχολεί τελευταία τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Η μεταμόσχευση μαλλιών κερδίζει συνεχώς έδαφος στις μέρες μας, καθώς αποτελεί τη μόνη οριστική λύση κατά του προβλήματος της απώλειας μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών απαιτείται να εφαρμόζεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς ή δερματολόγους.

Ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης διακεκριμένος Δερματολόγος, στρατιωτικός γιατρός, με εμπειρία άνω των 20 χρόνων στον τομέα της δερματολογίας και δερματοχειρουργικής και μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη μεταμόσχευση μαλλιών, μας ενημερώνει για τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο Power Fue, τα πλεονεκτήματα έναντι παλαιότερων τεχνικών και τι πρέπει να προσέξουμε. Η κλινική Derma Hair Clinic της οποίας είναι επιστημονικός διευθυντής, έχει βραβευτεί με διεθνή διάκριση στον Ιατρικό Τουρισμό για το 2017 και το 2018 από τον Οργανισμό Whatclinic.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Καλέστε μας στο
210 72 32 932 η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: